Repinski sai vallandamistega följetonikangelaseks

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tele- ja teatritegijatel tasub sel aastal oodata Repinski eripreemiaid.
Tele- ja teatritegijatel tasub sel aastal oodata Repinski eripreemiaid. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik.

Viimastel nädalatel Jõhvis toimuvate vallandamistega ohtralt kurikuulsust koguv vallavanem Martin Repinski sai Eesti rahvusringhäälingus arvamusportaalis ilmunud Madis Seppami följetoni kangelaseks.

Seppam kirjutab, et Eesti Filmi- ja Teatriauhindade galal jagatakse tänavu välja Repinski-nimelised eripreemiad.

Repinski-nimelised eripreemiad jagatakse välja meediaorganisatsioonide tipp- või keskastme juhtidele.

Spetsiaalselt eripreemiaks valatud Repinski-nimeline "musta kitse" büst antakse tipp- või keskastme juhile, kes otsustas põhjustesse süvenemata olemasoleva struktuuri lõhkuda ning ümbritseda end sõpradest jah-inimestega. Nominatsiooni eelduseks on valdkonna pealiskaudne tundmine ning oskus langeda asjatundmatute nõuannete lõksu.

Repinski-nimelise "valge kitse" büsti saab tipp- või keskastme juht, kes nägi, et majas kasutatakse veel lineaarmontaaži, aga otsustas, et parem väldib konflikte vana kaadriga ning peidab end kabinetis, mille ukse keerab seestpoolt lukku. Pole ka välistatud, et mõlemad Repinski-nimelised eripreemiad lähevad samale isikule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles