​Jõhvis ründas mees politseinikku noaga (1)

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

7. aprillil sai politsei väljakutse Jõhvis Kaasiku tänaval asuvasse korterisse, kus 43aastane mees oli kasutanud vägivalda oma 36aastase elukaaslase kallal. Politseinike saabudes oli naine korterist väljas ning sealt väljus ka mees, kes hoidis käes ehitusnuga ja sooritas mitmeid löögiliigutusi 27aastase patrullpolitseiniku suunas. Politseinik kasutas agressiivse mehe suhtes gaasipihustit ning pidas ta kinni. Kahtlustatav toimetati politseijaoskonda. Kiirabi osutas kannatada saanud naisele esmaabi. Politseinik viga ei saanud.

Kohtla-Järvel löödi meest noaga

6. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel Kalevi tänaval asuva meelelahutusasutuse juures tungiti kallale 27aastasele mehele ning löödi teda noaga kätte. Kiirabi toimetas mehe esmaabi andmiseks haiglasse ning seejärel suunati ta kodusele ravile.

Pussitas tuttavat

5. aprillil teatati, et Narvas Aasa tänaval asuvas majas lõi 57aastane mees korduvalt noaga oma tuttavat meest. 53aastane kannatanu sai pindmisi vigastusi. Politseinikud pidasid kahtlustatava kinni.

Jõhvis rööviti telefon

2. aprillil rööviti Jõhvis Narva maanteel 36aastaselt mehelt mobiiltelefon Sony maksumusega 20 eurot.

Ründas ämma  

6. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel Outokumpu tänaval asuvas korteris tungis 50aastane mees kallale oma 71aastasele ämmale. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Endised kaasad läksid kallale

7. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel Ahtme linnaosas Puru teel asuvas korteris tungis 20aastasele neiule kallale tema endine elukaaslane. Politseinikud pidasid 23aastase mehe kinni.

Samal päeval tuli teade, et Kohtla-Järvel Uuel tänaval asuvas korteris tungis 40aastasele naisele kallale tema endine abikaasa. Politseinikud pidasid 46aastase mehe kinni.

Ähvardas põlema panna

5. aprillil teatati, et Püssi linnas A. Kitzbergi tänaval ähvardas 27aastane mees oma 30aastast naabrit vara süütamisega. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Elanik ähvardas ühistu esimeest 

5. aprillil tuli teade, et Narvas Kangelaste tänaval ähvardas 37aastast korteriühistu esinaist telefoni teel sama maja elanik.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles