Risto Lindebergist sai ametlikult abivallavanem

Gerli Romanovitš
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel nädalal abivallavanema toolile asunud Risto Lindeberg lubab otsa vaadata kõikidele oma vastutusala valdkondadele, kus struktuurid vajaksid korrastamist ja ühtlustamist.
Sel nädalal abivallavanema toolile asunud Risto Lindeberg lubab otsa vaadata kõikidele oma vastutusala valdkondadele, kus struktuurid vajaksid korrastamist ja ühtlustamist. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Lüganuse valimiskomisjon arvas Risto Lindebergi volikogust välja. Tänu sellele sai temast ametlikult abivallavanem ning Lüganuse volikogu jäi esimeheta. 

Risto Lindebergist sai Lüganuse volikogu esimees eelmisel suvel, kui tema nimekirja inimesed korraldasid vallas võimupöörde. Selleks, et kokkulepitud koalitsioon saaks jätkata, pani valimisliidu Meie Kodu liider Lindeberg oma abivallavanema ameti maha ning liikus tagasi volikokku, kus talle loodi palgaline volikogu esimehe koht. Nüüd lõi koalitsioon käed Keskerakonnaga ning selle kokkuleppe tulemusena jääb volikogu esimehe koht Keskerakonnale ja Lindebergist saab uuesti abivallavanem. 

Uus valitakse 18. aprillil 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles