Vargad viisid Ahtmes korterist mööbli minema

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

9. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Toome puiesteel asuvast korterist varastati mööblit. Kahju on 3290 eurot.

Poeg läks isale kallale

8. aprillil teatati, et Jõhvi vallas Tammiku alevikus asuvas korteris tungis 33aastane mees kallale oma 66aastasele isale. Politseinikud pidasid kahtlustatava kinni.

Ründas elukaaslast ja selle last

8. aprillil lõi 27aastane mees Narvas Kreenholmi tänavas asuvas korteris korduvalt oma 30aastast elukaaslast. Päev varem kasutas mees vägivalda oma elukaaslase 3aastase lapse suhtes. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Trahvivõlgnikku ei lastud Eestisse 

8. aprillil saabus Narva maanteepiiripunkti riiki sisenevale suunale 1983. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik. Piirikontrolli käigus tuvastati, et mees ei tasunud õigel ajal talle Eestis 2018. aasta novembris liiklusrikkumise eest määratud rahatrahvi. Piiril väljastati seetõttu mehele sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaale. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles