Naine vajas pärast tütre rünnakut arstiabi

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

10. aprillil teatati, et Kiviõli linnas Aasa tänaval asuvas korteris lõi 22aastane naine oma 41aastast ema. Kiirabi toimetas naise esmaabi andmiseks haiglasse.

Kauplusest varastati mängukonsool 

10. aprillil teatati, et Jõhvi linnas Keskväljakul asuvast kauplusest varastati mängukonsool Sony PlayStation 4. Kahju on 379 eurot.

Piiril võeti ära salakaupa 

10. aprillil saabus Narva maanteepiiripunkti riiki sisenevale suunale 1974. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kes juhtis Venemaal registreeritud sõiduautot Volkswagen. Tollikontrollis avastati autost peidetud üle 500 paki salasigarette ja kolm liitrit viina. Mehele määrati rahatrahv ja salakaup konfiskeeriti. Piiril väljastati talle sisenemiskeeld, mehe viisa tunnistati kehtetuks ning ta saadeti tagasi Venemaale.

11. aprillil saabus Narva piiripunkti riiki sisenevale suunale 1973. aastal sündinud Vene kodanik, kes juhtis sõiduautot Porsche. Tollikontrollis avastati autost ligi 3400 pakki salasigarette. Autot juhtinud naisele määrati rahatrahv ja salakaup konfiskeeriti. Piiril väljastati sisenemiskeeld, naise viisa tunnistati kehtetuks ning ta saadeti tagasi Venemaale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles