Põhjarannik 23. aprillil

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline töötukassa hangitud tõstuk aitab teisaldada mesitarusid ja on suureks abiks inimesele, kelle käed korralikult ei tööta.
Selline töötukassa hangitud tõstuk aitab teisaldada mesitarusid ja on suureks abiks inimesele, kelle käed korralikult ei tööta. Foto: Töötukassa

* Kui mullu oli Ida-Viru registreeritud töötutest erivajadustega kliente 8 protsenti, siis praegu 13 protsenti. Tervisekahjustusega inimesed on asunud aktiivsemalt tööd otsima juba enne töövõimereformi käivitumist. Sealjuures ei saa töötukassast abi mitte üksnes erivajadustega töötud, vaid ka töötavad inimesed

* 4.-15. maini rohkem kui 13 000 inimese osavõtul toimuv rahvusvaheline õppus "Siil" jõuab ka Ida-Virumaale: Kohtla, Jõhvi, Mäetaguse, Lüganuse ja Sonda valda. "Kohalikel elanikel ei maksa meie harjutavaid kaitseväelasi karta, vaid pigem  tuleks tunda uhkust, et tänu nende toele saavad kaitseväelased väga heades oludes harjutada," ütleb kaitseministeerium.

* Eile Lüganuse rahvamajas toimunud EELK Viru praostkonna sinodil valiti uueks praostiks senine abipraost, Rakvere Kolmainu koguduse õpetaja Tauno Toompuu.

* Laupäeva õhtul kell 19 on Narvas tänavuse hooaja esimene Ida-Viru jalgpalli vastasseis sealse Transi ja Sillamäe Kalevi vahel. Oodata on armutut võitlust, sest mõlemal klubil on hooaja algus äpardunud ja medalikursil püsimiseks ei saa enam sammugi taganeda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles