Põhjarannik 4. juunil

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu on Ida-Virumaal toimuva kajastamine ERRi poolt peamiselt Jaak Eelmetsa (paremal) ja Aleksei Fjodorovi õlul. Eelmets oli varem ERRi kaameramees.
Praegu on Ida-Virumaal toimuva kajastamine ERRi poolt peamiselt Jaak Eelmetsa (paremal) ja Aleksei Fjodorovi õlul. Eelmets oli varem ERRi kaameramees. Foto: Peeter Lilleväli

* Kui aastaid kajastati kahte Virumaad Jõhvis asunud korrespondendipunktist, siis peagi avatakse Rakveres kohalik punkt ja näiteks Ida-Viru maavanem Andres Noormägi leiab, et selle tõttu väheneb riigi kohalolu strateegilises piiriäärses maakonnas veelgi. Põhjarannik uuris Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) juhatuse esimehelt Margus Allikmaalt, mis toimub.

* Viimasest juhivahetusest ASis Uikala Prügila, mis on osa Nikolai Ossipenko ärist, pole veel aastatki möödas ning taas on seal juhtkond vahetunud. Möödunud aasta juulis sai Uikala Prügila tegevjuhiks Vladimir Tužilkin, kes enne seda oli ligikaudu viis aastat Kohtla-Järve abilinnapea Ahtme ja Sompa linnaosas. Nüüdsest asub Uikala Prügilat juhtima Eduard Rae, kes enne seda oli kaks aastat Jõhvi abivallavanem, kuid läks möödunud aasta suvel tööle Nikolai Ossipenko firmasse.

* Kaks kuud ametis olnud Mäetaguse vallavanem Tauno Võhmar koondas vallavalitsuses sotsiaaltöö spetsialisti ja ehitusspetsialisti, vahetas välja kommunaalettevõtte juhi ja otsib konkursiga uut abivallavanemat.

* Homme algab Avinurme kirikus toimuva kontserdiga II Peipsimaa orelifestival, mille viimaseks esinemispaigaks on 27. juunil Iisaku kirik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles