Ossipenko trügib pealinna prügivedusid korraldama

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Ossipenko.
Nikolai Ossipenko. Foto: Peeter Lilleväli

Eile avasid Tallinna keskkonnaameti ametnikud linna viie prügiveopiirkonna vedajate leidmiseks korraldatud konkursile saabunud ümbrikud.

Ümbrikutest välja võetud pakkumised panid seni pealinna prügivedamist korraldanud ettevõtted mesilastaruna kihama, sest turule üritab tulla Ida-Virumaa kroonimata kuningaks nimetatud Nikolai Ossipenko koos firmaga Ekovir, vahendab Delfi homset Eesti Päevalehte.

„No rahu, ma saan aru, et konkurendid on juba hakanud vehklema ja kõik kolm suurt on pannud enda PR-firmad tööle, kuid veel pole midagi muud peale pakkumiste vastuvõtmist toimunud pole,“ lükkab Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu ümber konkurentide kartused, et Ossipenko tuli mitte osalema, vaid võitma.

„Nüüd hakkame me vaatama seda, et kas kõik vajaolevad dokumendid on olemas ja kas kõik pooled teevad koostööd. Kui see kõik on tehtud, siis saame me rääkida kvalifitseerujatest ja sealt edasi selgitatakse välja võitjad.“

Sarapuu arvates tähendab konkurentide lisandumine hinnalangust lõpptarbijale ning tõsi, konkursile saabusid kuue erineva firma pakkumised ja Päevalehe andmeil on Ekoviri hind konkurentsitult kõige madalam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles