Auga väljateenitud plusspunktid

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Robert Peets koos kaaslastega on juba mitmel aastal järjekindlalt kergitanud Alutaguse maratoni korraldamistaset aste astme võrra kõrgemale ja on teeninud tunnustust Eesti suusatamise korüfeedelt ning tänusõnu paljudelt harrastajatelt.

Ka Eesti suusamaratonide sarja Estoloppet kodulehe kommentaariumis domineerivad valdavalt positiivsed järelkajad ning üsna mitmed ei pea paljuks seda nimetada ka Eesti kõige paremini korraldatud suusamaratoniks. Tegu pole sugugi vaid viisakusavaldustega.  Aina nõudlikumaks muutuvatelt Eesti tervisesportlastelt ei ole kiitust sugugi lihtne kätte saada, pigem nurisetakse ka pealtnäha tühiste pisiasjade pärast.

Just sellistel suurtel rahvaspordiüritustel on tähtis kaal ka Ida-Virumaa maine kujundamisel. Ilus loodus,  korralik suusakeskus, hea korraldustöö ning tagatipuks  positiivne emotsioon igaühe enese pingutusest suusarajal loovad kokku soodsa hoiaku maakonna suhtes ja toovad plusspunkte kogu piirkonnale.

Selle nimel, et rohkem kui tuhande osalejaga suurüritus sujuvalt ja tõrgeteta laabuks, on korraldajad näinud kõvasti vaeva ja kulutanud ka närve. Nad pole alla andnud, kui ilmaolud teevad elu võimalikult keeruliseks või mõned süüdimatu mõtlemisega tegelased on otsustanud tulla mõni päev enne üritust oma maasturi võimeid katsetama mitmeid kuid ettevalmistatud suusarajale.  Nad on suutnud kaasata ka ligemale sada vabatahtlikku, kes kõik on andnud oma panuse, et Ida-Virumaal üks nii paljusid inimesi rõõmustav ettevõtmine toimuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles