Kulno Malva: "Kahjuks võib Põhja-Eesti laulupärimust leida ikka ja ainult kas arhiivist või raamatutest. Sellegipoolest tunnen nendes lauldes ja neid pillidega mängides aastatuhandetega kuhjunud väe äärmiselt kõrget kontsentratsiooni. Lihtsad, aga geniaalsed meloodiad, tihtilugu nauditav sõnamäng ja poeesia on need, mis mulle korda lähevad."
Kulno Malva: "Kahjuks võib Põhja-Eesti laulupärimust leida ikka ja ainult kas arhiivist või raamatutest. Sellegipoolest tunnen nendes lauldes ja neid pillidega mängides aastatuhandetega kuhjunud väe äärmiselt kõrget kontsentratsiooni. Lihtsad, aga geniaalsed meloodiad, tihtilugu nauditav sõnamäng ja poeesia on need, mis mulle korda lähevad." Foto: Albumi "Riffarrica" kaanepilt

Riffarrica päritolu pärimus- ja rokkmuusik Kulno Malva esitleb 9. mail kell 18 Kiviõli kunstide koolis, st oma kunagises kodukoolis duo Riffarrica omanimelist albumit, mis kõlab nagu ehtne rokkbänd, mis kasutab folgielemente − või siis vastupidi.

Tuled 9. mail sünnilinna Kiviõlisse esitlema duo Riffarrica − mis, nagu selgub, tähistab muistse Eesti põhjarannikut − uut, omanimelist albumit. Võid sa seda juba siinkohal mõne sõnaga tutvustada?

Kommentaarid
Copy