Põhjamaade Ministrite Nõukogu sai Narvas uued ruumid

BNS
Copy
Põhjamaade Ministrite Nõukogu Eesti esinduse direktor Christer Haglund.
Põhjamaade Ministrite Nõukogu Eesti esinduse direktor Christer Haglund. Foto: Erakogu

Tegevuse laiendamise ning harukontori kolimise tõttu uuele pinnale kutsub Põhjamaade Ministrite Nõukogu Eesti esindus kõiki huvilisi Narva linna bränditeemalisele seminarile "Narva linna bränd. Samm nr …", mis toimub teisipäeva õhtul Narva Vaba Lava teatrikeskuse suures saalis.

"Narva on huvitava ajaloo ja ainulaadse geograafilise asukohaga linn. Just seepärast tegutseb Põhjamaade Ministrite Nõukogu esindus piirkonnas juba neli aastat ning loob koostöösilda Põhjala ja Ida-Virumaa venekeelse kogukonna vahel. Mul on hea meel, et projekti rahastatakse veel vähemalt kaks aastat," ütles Põhjamaade Ministrite Nõukogu Eesti esinduse direktor Christer Haglund.

Põhjamaade Ministrite Nõukogu Eesti esinduse Narva filiaali programmi koordinaator on Jevgeni Timoštšuk. "Kuna linna elanikel ega külalistel pole ühtset arusaama, mis on Narva oma bränd, kutsume elanikke aktiivselt kaasa rääkima ning arvamust avaldama. Mõistagi ei ole see meil esimene kord Narva brändist rääkida. Kuna me ei ole siiani jõudnud ühise nimetajani, tähendab see vaid seda, et on vaja taas kokku tulla ja teemat arutada seni, kuni leiame lahenduse," ütles ta.

Seminaril räägib brändist üldisemalt Christer Haglund, kes on varem töötanud Finnairi brändiga 10 aastat. Lisaks esineb seminaril kutsutud eksperdina Pertti Lintunen, Soome linna Imatra endine linnapea, kes juhtis linna ja arendas selle brändi 11 aastat. Seminar toimub inglise keeles sünkroontõlkega vene keelde. Sissepääs üritusele on tasuta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles