Vargad ründasid kaupluses turvameest

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

30. mail teatati, et Kohtla-Järvel Keskalleel asuvas kaupluses tungisid varguselt avastatud mehed kallale 24aastasele turvatöötajale.

Kuurist vehiti sisse ahi

30. mail teatati, et Lüganuse vallas Lohkuse külas varastati kuurist kaminahi. Kahju on 465 eurot.

Varas viis suitsu ja alkoholi 

Ajavahemikus 3.-29. maini varastati Narva linnas asuva aiandusühistu aiamajast sigaretiplokk, mitu pudelit alkoholi ja pokaalide komplekt. Kahju on 259 eurot. 

Politsei otsib Kiviõlis kodust lahkunud 17aastast Maritat

Foto: PPA

Politsei palub abi, et tuvastada teisipäeval kodust lahkunud 17aastase Marita asukohta. Neiu võib viibida Tallinnas.

Marita lahkus oma kodust Kiviõli linnas teisipäeva, 28. mai hommikul. Politsei on suhelnud Marita lähedaste ja tuttavatega, kogunud infot tema võimaliku asukoha kohta ning kontrollinud erisuguseid aadresse. Paraku ei ole tüdruku asukohta seni tuvastatud ning politseinikud jätkavad tema otsimist. Marita mobiiltelefon on välja lülitatud ning lähedastel ei ole õnnestunud temaga ühendust saada. Neiu võib viibida Tallinnas.

Marita on umbes 158 sentimeetrit pikk ja saleda kehaehitusega. Tal on õlgadeni ulatuvad punaseks värvitud juuksed ning ta kannab huule- ja ninaneeti. Kodust lahkudes kandis Marita seljas musta värvi nahktagi ja jalas musta värvi teksapükse.

Politsei palub kõigil, kes on Maritat pärast 28. maid näinud või kellel on infot, mis aitaks tema asukohta tuvastada, sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles