Kuidas Saaremaa tüdruk Kiviõlisse ära armus

Teet Korsten
Copy
Kiviõli seikluskeskuse kohta ütleb Iti-Jantra Metsamaa, et seal on loodud ideaalsed võimalused, saamaks koos pere, sõprade või töökaaslastega ägedaid elamusi.
Kiviõli seikluskeskuse kohta ütleb Iti-Jantra Metsamaa, et seal on loodud ideaalsed võimalused, saamaks koos pere, sõprade või töökaaslastega ägedaid elamusi. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Rahvasuu teab rääkida, et ansambli HU loos "Depressiivsed Eesti väikelinnad" peetakse masendava koha all silmas eelkõige Kiviõli. Seda muidu toredat laulu laulva Hannaliisa Uusmaaga pole aga üldse nõus Saaremaalt pärit Ita-Jantra Metsamaa, kes valis Viljandi kultuuriakadeemias õppides päris vabatahtlikult oma praktikakohaks just kõnealuse "depressiivse väikelinna" ning töötab praegu juba sama linnakese seikluskeskuses.

Iti-Jantra Metsamaa räägib, et Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemias huvijuhi - loovtegevuse õpetaja erialal õppides oli tal teada, et oma kohustusliku kahe kuu pikkuse praktika, mis õpingute neljandal aastal ees ootas, teeb ta Saaremaal oma kodukoolis.

"Ekstaas ei kadunud!" 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles