Pühendunud teefarmerid Gruusias

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Hanna naudib koos elukaaslase Mario ja pisipoja Kendrickuga uut seiklust, mis elul varuks. "Võib-olla on meie lugu inspiratsiooniks nendele, kes tahaksid elus midagi täiesti teistmoodi teha."
Hanna naudib koos elukaaslase Mario ja pisipoja Kendrickuga uut seiklust, mis elul varuks. "Võib-olla on meie lugu inspiratsiooniks nendele, kes tahaksid elus midagi täiesti teistmoodi teha." Foto: Erakogu

"Mõte aastase lapsega Gruusiasse teepõldude vahele tulla on olnud kindlasti minu elu pööraseim ettevõtmine, aga ülimalt huvitav ja proovile panev," tõdeb Toila vallast pärit Hanna Villberg (28), kes on koos põlisest toilakast elukaaslase Mario Kirsimaa ja pisipoeg Kendrickuga ühinenud eestlastest teefarmerite kommuuniga Gruusias. 

Idavirulastest oli Gruusias juba eelmisest suvest ees Priit Lavits − üks endistest kontorirottidest, kes jättis oma senise karjääri selja taha, et anda uus elu mahajäetud teeistandustele Gruusias ning toota kvaliteetteed.

Teefarm sai nimeks Renegade Tea Estate; endiste kontorirottide peamiseks kasvulavaks oli aga Lux Express − samuti idavirulasele Hugo Osulale kuuluv tuntud bussiettevõte −, mis oli Hanna tööandja hea mitu aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles