Purjus mees lõi kohtukordnikku jalaga näkku

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

9. oktoobril kell 13.30 lõi alkoholijoobes 23aastane mees Narva kohtumajas kordnikku jalaga näkku. Mees on kahtlustatavana kinni peetud. 

Meest löönud naine viidi politseisse

10. oktoobril tekkis Kohtla-Järvel Kalevi tänava korteris elukaaslaste vahel tüli, mille käigus lõi 45aastane naine elukaaslast. Naine peeti kahtlustatavana kinni. Kuna mees oli alkoholijoobes, viidi ta kainenemisele.

Ärandatud auto leiti sõidukõlbmatuna

Ööl vastu 10. oktoobrit varastati sõiduauto Volvo S80, mis seisis Kiviõlis Papli tänaval. Sõiduk leiti hiljem sõidukõlbmatuna Kiviõlis Vabaduse tänavalt.  

Narvalane kuldas kelme

Politseile laekus teade, et 17. septembril tehti ühele Narva elanikule investeerimispakkumine. Kuni 10. oktoobrini teostas kannatanu pangaülekandeid kokku rohkem kui 6500 euro eest, kuni mõistis, et tegu on pettusega.

Naine sai petta

Politseile laekus teade, et ajavahemikus 1. märtsist kuni 10. oktoobrini peteti 46aastaselt naiselt välja kolm kuldsõrmust ja 2100 eurot sularaha. Kannatanule tekitati kahju 3050 eurot.

Hotellis rünnati meest 

10. oktoobri varahommikul tekitati Narva-Jõesuus Koidula tänaval asuvas hotellis 35aastasele mehele kehavigastusi. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles