Ahtmes valati auto värviga üle

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

17. oktoobri hommikul avastati, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Ilmajaama tänaval asuvas parklas seisnud sõiduki Audi Q5 esiklaas ja katus on värviga üle valatud. Kahju on 5000 eurot. Kõik asjaolud on selgitamisel.

Narvas varastati BMW ja Audi 

Ajavahemikus 4. kuni 16. oktoobrini varastati Narvas 26. Juuli tänaval asuva maja juures seisnud sõiduauto BMW. Kahju on 2000 eurot.  

11. oktoobril omastati Narvas Kreenholmi tänaval asuva poe juurest sõiduk Audi A4, tekitades omanikule kahju 2500 eurot.  

Naine ja mees tülitsesid end haiglaravile 

17. oktoobri hilisõhtul tekkis Sillamäel Kesktänaval asuva maja korteris 41aastase mehe ja 45aastase naise vahel konflikt, mis päädis kummalegi kehavigastuste tekitamisega. Nii mees kui naine viidi haiglasse.  

Ema lõi poega, politsei pidi sekkuma  

Politseile laekus teade, et väidetavalt lõi 16. oktoobri hilisõhtul 36aastane naine Narvas Kangelaste tänaval asuva maja korteris oma 11aastast poega.  

Vägivaldne noormees ähvardas naist noaga 

16. oktoobril lõi Narvas Rakvere tänaval tundmatu noormees 52aastast naist ning ähvardas vägivalla ja noaga.

Kontolt kadus raha

16. oktoobril teatas 43aastane Alutaguse valla elanik politseile, et 29. septembril võeti tema pangakontolt sularahaautomaadist 1100 eurot.

Rikkus lähenemiskeeldu

Politseile teatati kolmapäeval, et Jõhvis on 40aastane mees kahe kuu vältel korduvalt rikkunud kohtuotsusega talle sätestatud lähenemiskeeldu 42aastase naise suhtes. Politsei alustas kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles