Kohtla-Järvel jäi naine vöötrajal auto alla

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

19. detsembril kella 16.04 paiku sõitis 39aastane naine sõiduautoga Volkswagen Jetta Kohtla-Järvel Keskallee 9 juures otsa ülekäigurajal sõiduteed ületanud 25aastasele naisele. Jalakäija toimetati Ida-Viru keskhaiglasse. 

Kelm vormistas võõra nimel ostu

18. detsembril sai 28aastane mees teada, et tema nimel on vormistatud internetipoes tellimus. Kahju on 1000 eurot. Kõik asjaolud on selgitamisel.

Ähvardasid ekskaasat

Politseile laekus teade selle kohta, et ööl vastu 18. detsembrit ähvardas 35aastane mees Kohtla-Järvel Pargitaguse tänavas asuvas korteris tapmisega endist elukaaslast.

19. detsembril alustati kriminaalmenetlust fakti asjus, et 37aastane mees ähvardas Kohtla-Järvel Keskallee tänava korteris endist 34aastast elukaaslast. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Mees peksis abikaasat

20. detsembril lõi 57aastane mees Kiviõlis Viru tänava korteris oma 53aastast abikaasat. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluses. 

Purjus mees ründas politseinikke

18. detsembri hilisõhtul saadeti alkoholijoobes 51aastane mees politseibussi, et ta kainenemisele viia, selle käigus lõi mees jalaga ühte politseiametnikku ning hammustas teist. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Klubist varastati raha ja telefone

18. detsembri õhtul varastati Sillamäel Kesktänava spordiklubist sularaha ja mobiiltelefone. Kahju on 1891 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles