Trummariks õppinud Mihhail Kastritski püüab leida parimat rütmi Kohtla-Järve spordielule

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Mihhail Kastritski sõnul on ka spordimaailmas rohkelt võimalusi loomingulisust ilmutada.
Mihhail Kastritski sõnul on ka spordimaailmas rohkelt võimalusi loomingulisust ilmutada. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Möödunud aasta sügisel asus Kohtla-Järve spordikeskust juhtima Mihhail Kastritski. Enne seda oli ta kaks aastakümmet ametis Kohtla-Järve kultuurikeskuses, kus tema karjäär kulges ringijuhist direktori asetäitjani. Linnapea ettepanekut asuda spordikeskust juhtima ja kõikide linna spordirajatiste tööd koordineerima, sh alustada aktiivset ettevalmistust uue ehitatava objekti avamiseks, ta kohe vastu ei võtnud, ent jäi lõpuks siiski nõusse ja kääris käised üles. Vestlesime Kastritskiga uue aasta algul pakilistest probleemidest, plaanidest ja unistustest ning pärisime talt, mida ühist on kultuuril ja spordil ning mille poolest need üksteisest erinevad.

Räägi veidi endast.

Olen sündinud Kohtla-Järvel ning lõpetanud Jõhvi vene gümnaasiumi, seejärel Sillamäe majanduse ja juhtimise instituudi ning paralleelselt Peterburi riikliku inseneri-ökonoomika ülikooli. Ühe aasta õppisin ka Georg Otsa nimelises muusikakoolis. Otsisin iseennast ning mõistsin, et ökoloogiainseneriteadus ei ole minu eriala, ent kuna olin vanaemale sõna andnud, siis lõpetasin ülikooli ära ja sain diplomi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles