Georg Otsal oli Narva-Jõesuuga aastakümnetepikkune side

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
"Meil käisid artistid üle vabariigi ja tema kuulus nende tagasihoidlikumate hulka," meenutas 46 aastat Narva-Jõesuu sanatooriumi kultuurijuhina töötanud Elju Varblane.
"Meil käisid artistid üle vabariigi ja tema kuulus nende tagasihoidlikumate hulka," meenutas 46 aastat Narva-Jõesuu sanatooriumi kultuurijuhina töötanud Elju Varblane. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Armastatud laulja Georg Ots, kelle sünnist möödus äsja sada aastat, puhkas Narva-Jõesuus nii lapsena kui juba tuntud artistina.  

21. märtsil oli Georg Otsa sajas sünni-aastapäev ja sel puhul ilmus palju meenutusi kuulsa laulja kaasteelistelt. Onkoloogist ja meditsiiniteadlasest õde Maret Purde jagas oma mälestuskilde ajalehes Postimees, mainides muu hulgas ka Narva-Jõesuud.

"Meil olid toredad lapsepõlvesuved, sündmusi ja seiklusi täis. Isa korraldas alati nii, et pere saaks paar kuud kusagil ilusas Eestimaa kohas suvitada. Kord olime Pirital, siis jälle Narva-Jõesuus ja Pärnus, kuid põhiliselt käisime Haanjamaal Rõuges," meenutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles