Toila laululava vallutavad kahel õhtul suveõhtu staarid

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Jaagup Kreemile ja Terminaatorile on Toila lavalauad vanad tuttavad.
Jaagup Kreemile ja Terminaatorile on Toila lavalauad vanad tuttavad. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Thomas Andersi etteastet asendab reedel ja laupäeval kaks kontserti eestimaiste staaridega.

Sel nädalal pidi Toila laululaval üles astuma ansambli Modern Talking solistina tuntuks saanud Thomas Anders, ent koroona ning sellega kaasnenud piirangud lükkasid kontserdi aasta võrra edasi.

Mõlemal päeval kolm esinejat 

Selle asemel toob Retrolegend Toilasse eestimaised artistid. Reedel, 10. juulil alustab kell 20 Koit Toome bänd ning erikülalisena liitub Sarah, kellega lauldi koos 1990ndate ansamblis Code One. Seejärel on lavalauad Smilersi ja 5Miinuse päralt, millele järgneb  öödisko.

Laupäevane programm toetub samuti kolmele esinejale, kelleks on Hellad Velled, Anne Veski & Co ja Terminaator. Peo lõpetab öödisko.

"Kuna valitsus on piiranud ürituste külastajate arvu, siis loodan, et keegi ukse taha ei jää ja kontserdile pääsevad kõik, kes soovivad tulla. Kuigi piletid on müügil ka kohapeal, garanteerib sada protsenti sissepääsu Piletilevi eelmüügist ostetud pilet," ütles korraldaja Heiko Merikan.

Tema sõnul oli pool kontserdi mahust nädala alguseks müüdud. "Müün eraldi reedet ja laupäeva, aga ka kahte päeva korraga. Reede on ääretult populaarne, laupäev mingil põhjusel tagasihoidlikum."

Ühendab põlvkondi 

Merikani sõnul peaksid kontserdid ühendama nii noorema kui vanema põlvkonna ning hitte jagub igale maitsele. "Igal juhul ei tasu koduseinte vahele istuma jääda, arvestades, kui vähe suvekontserte siin pakutakse. Loodan, et tuleb meeldejääv nädalavahetus."

Ühe päeva täispilet maksab 18 eurot, pensionäridele (kehtib pensionitunnistuse ettenäitamisel) 12 eurot, kuni 12aastastele lastele on sissepääs tasuta. Kahe päeva täispileti saab lunastada 30 euro eest.

"Thomas Andersiga on kokku lepitud, et ta annab Toilas kontserdi 10. juulil 2021. aastal," ütles Merikan.

Retrolegend korraldab Toilas kontserte viiendat suve ja on varem toonud Ida-Viru publiku ette näiteks Sandra. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles