Jõhvi võimu kaalukeel Jekaterina Vassiljeva tahaks rohkem kasu tuua (1)

Erik Gamzejev
Copy
Jekaterina Vassiljeva ei ole nõus, et pole Jõhvi spordikoolis tööd teinud, sest on täitnud direktorite antud ülesanded, kuid möönab, et neid ülesandeid pole just palju olnud.
Jekaterina Vassiljeva ei ole nõus, et pole Jõhvi spordikoolis tööd teinud, sest on täitnud direktorite antud ülesanded, kuid möönab, et neid ülesandeid pole just palju olnud. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Oma suhtega riigikogu liikme ja Jõhvi endise vallavanema Martin Repinskiga üle Eesti tuntuks saanud Jekaterina Vassiljeva on viimased paar aastat olnud Jõhvi volikogus otsustavaks kaalukeeleks. Tänavugi suvel hüppas ta üle võimupöörajate leeri, sai sel neljapäeval kultuurikomisjoni esimeheks ja tema häälest sõltub, kas praegune võim jääb püsima või mitte. Vassiljeva räägib intervjuus ka oma poliitikahuvist, rohkesti kõneainet pakkuvatest töökohtadest Jõhvi spordikoolis ja äridest.

Miks te ligemale kolm aastat tagasi Jõhvi volikogusse kandideerides tahtsite poliitikuks saada?

Küllap tahtsin teha midagi Jõhvi jaoks, et siinne elu oleks sisukam. Mind huvitas tollal väga, miks meil ei ole normaalseid laste mänguväljakuid. Tahtsin seda olukorda parandada. Samal ajal tehti mulle ettepanek kandideerida.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles