Keskealine mees "investeeris" kelmide taskusse 18 000 eurot

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

5. novembril teatas 48aastane mees Jõhvi politseijaoskonnale, et kandis juuni- ja juulikuus investeerimiseks erinevatele isikutele raha üle kogusummas 18 000 eurot. Juhtumi asjaolude väljaselgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetlust.

Ema lõi tütart 

4. novembril teatati politseile, et Narvas Kerese tänava korteris lõi 52aastane ema oma tütart. Politsei selgitab juhtunu täpsemad asjaolud välja kriminaalmenetluse käigus.

Nooruk ründas naist

4. novembril sai politsei teate, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Salu tänaval lõi 18aastane noormees 43aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus.

Pensionärilt varastati poes rahakott

4. novembril teatas 73aastane naisterahvas, et Narvas Tallinna maantee poes omastas tundmatu naine tema rahakoti. Tekitatud kahju ning juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Purjus naine lõi elukaaslast 

5. novembril teatati politseile, et Narva-Jõesuu linna korteris ühise alkoholitarvitamise käigus tekkinud konfliktis lõi 53aastane naine oma elukaaslast. Politsei alustas kriminaalmenetlust ning toimetas naise kainestusmajja.

Lasi inimest õhupüssist

5. novembril tuli teade, et Sillamäel Tallinna maanteel lasi võõras mees 29aastast meest õhupüstolist. Politsei tuvastas laskja ning pidas ta kuriteos kahtlustatavana kinni.

Kaotas kaardi ja kurjategija sai raha

5. novembril teatas 60aastane naine Narva politseijaoskonnale, et oktoobrikuus võttis tundmatu inimene tema kaotsi läinud pangakaardiga tema kontolt välja 800 eurot.  

Pensionäri pangakaardiga võeti tema raha

5. novembril teatati Narva politseijaoskonnale, et tundmatu inimene kuritarvitas 68aastase mehe pangakaarti ning võttis pangaautomaadist tema kontolt välja ligi 370 eurot. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles