Lüganuse hakkab Lõuna-Korega õpilasi ja õpetajaid vahetama

Põhjarannik
Copy
Koostöö hariduse valdkonnas pakub huvi nii Lüganuse vallale kui ka Shinhani ülikoolile, kinnitasid vallavanem Andrea Eiche ja ülikooli president Kang Sung Jong hea tahte memorandumile alla kirjutades.
Koostöö hariduse valdkonnas pakub huvi nii Lüganuse vallale kui ka Shinhani ülikoolile, kinnitasid vallavanem Andrea Eiche ja ülikooli president Kang Sung Jong hea tahte memorandumile alla kirjutades. Foto: Viivian Päll

Lõuna-Korea Shinhani ülikooli esindajad tutvusid Lüganuse hariduseluga ning allkirjastasid vallavalitsusega hea tahte memorandumi, et hariduse ja teaduse vallas koostööd teha.

Shinhani ülikooli kaheksaliikmeline esindus eesotsas ülikooli presidendi Kang Sung Jongiga saabus Lüganusele tänu Kiviõlis tegutsevale spordiklubile Idablokk. Taekwondo´ga tegeleva klubi juht Kalvo Salmus on Lõuna-Koreas võistlustel käinud ja Shinhani ülikooli juhtidega suhelnud.

Tegemist on rahvusvahelise eraülikooliga, mille omanikel on ülikoole mitmel pool üle maailma ja soov seda võrgustikku laiendada. Üks ülikool võiks olla ka Eestis, leiavad nad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles