Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto

Iisaku muuseum ühendas põlised eesti road keelekümblusega

Esimesena võtsid kokandus- ja keelehuvilised ette Peipsi kala valmistamise. Esiplaanil toimetavad latikaga Jelena Bukina (vasakul) ja Laine Altmäe, nende kõrval lõiguvad sibulat Sergei Tumanov ja Natalja Tumanova, sibularattaid laob kalale padjaks Mari Oolberg. FOTO: Matti Kämärä / Põhjarannik

Millal te viimati herneputru sõite? Kas hapusaia olete teinud? Või sibulapadjal pikutavat kala ahju pistnud? Iisaku muuseumis äratatakse saja aasta vanused retseptid ellu ja näidatakse ette, kui lihtne on toidulauale tervislikku vaheldust tuua.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Iisaku muuseum kutsub juba teist aastat vene keelt kõnelevaid inimesi eesti keeles süüa tegema.

Koolitusest tõuseb kaheti tulu: vanade retseptide järgi toitu valmistades proovitakse uusi maitseid ja õpetuse mõistmiseks tuleb eesti keelest enam-vähem aru saada.

Tagasi üles
Back