Jõhvi veebipolitseiniku poole pöördub abi järele kümmekond inimest päevas

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Jaanuaris ametisse asunud veebipolitseinik Oleg Kornõljev tuletab meelde, et seadused kehtivad ka internetis: midagi seadusvastast märgates tuleb sellest politseile teada anda.
Jaanuaris ametisse asunud veebipolitseinik Oleg Kornõljev tuletab meelde, et seadused kehtivad ka internetis: midagi seadusvastast märgates tuleb sellest politseile teada anda. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Tänavu jaanuaris alustas Ida prefektuuri Jõhvi politseijaoskonnas tööd veebipolitseinik Oleg Kornõljev (36). Ning ehkki tema tööpäevad mööduvad peamiselt virtuaalmaailmas, kinnitab ta, et igav tal selles põnevas ja rohkelt arenguvõimalusi pakkuvas ametis ei hakka.

Oleg Kornõljev on teeninud Ida prefektuuris alates 2005. aastast, töötanud patrullpolitseinikuna ning arestimajas. Viimased poolteist aastat oli ta ametis Lüganuse piirkonnapolitseinikuna. Kuulnud, et Ida prefektuur otsib veebipolitseinikku, otsustas ta enda kandidatuuri välja pakkuda.

"Olin umbes aasta aega oma Pärnu kolleegi tööl silma peal hoidnud ning tänu sellele oli mul sellest tööst mõningane ettekujutus olemas. Esitasin avalduse, läbisin testi ja mind kinnitatigi sellesse ametisse."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles