COVID vähendas armukadedustülisid

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Gardi Anderson ütleb, et viimasel aastal üha sagenenud rahvusvahelised telefonikelmused on prokuratuurile suureks mureks, sest kelmidele jälile jõudmine ja raha kättesaamine on ülimalt keeruline.
Gardi Anderson ütleb, et viimasel aastal üha sagenenud rahvusvahelised telefonikelmused on prokuratuurile suureks mureks, sest kelmidele jälile jõudmine ja raha kättesaamine on ülimalt keeruline. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kas sõda Ukrainas ja koroonapandeemia on mõjutanud kuritegevust Ida-Virumaal? Politsei kinnitusel on sõja ajal kummalisel kombel meie kuritegevuse tase kolinal kukkunud. Viru ringkonnaprokuratuuri juht Gardi Anderson kinnitab, et ka koroonapandeemia on vähendanud tänavakuritegevust ning ehk armukadedusest tekkivaid peretülisidki ära hoidnud.

Kui vaadata eelmise aasta kuritegevuse statistikat Ida-Virumaal, siis kas teid valdab pigem rõõm või mure?

Ma pigem olen rahul: kuritegevus ei ole oluliselt tõusnud ja raskete kuritegude arv ei ole tõusnud. Olen rahul ka sellega, et inimesed märkavad ja teatavad kuritegevusest ning üha enam tunnetavad inimesed ka oma rolli võitluses kuritegevuse vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles