Kolledžid meelitavad kohalikke talente stipendiumi ja eritingimustega

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Ida-Viru suurettevõtted ootavad Virumaa kolledžilt kvalifitseeritud tööjõu väljaõpetamist. Kolledži kogemus näitab, et kõige motiveeritumad ja kohakindlamad on Ida-Virumaal kasvanud inimesed.
Ida-Viru suurettevõtted ootavad Virumaa kolledžilt kvalifitseeritud tööjõu väljaõpetamist. Kolledži kogemus näitab, et kõige motiveeritumad ja kohakindlamad on Ida-Virumaal kasvanud inimesed. Foto: Virumaa kolledž

Regionaalsed kolledžid pakuvad võimekatele gümnaasiumilõpetajatele mitmeid präänikuid, näiteks medalistipendiumi, lihtsustatud vastuvõttu ja tasuta ühiselamukohta.

Tallinna tehnikaülikooli Virumaa kolledž pakub teist aastat kuld- ja hõbemedaliga gümnaasiumilõpetajatele medalisti stipendiumi, mis on vastavalt 1500 ja 1000 eurot õppeaastas. Selle pakkumisega on liitunud ka Viru Keemia Grupp, kes paneb välja kaks omanimelist medalisti stipendiumi.

"Sel aastal tegime kuldmedaliga lõpetajatele ja olümpiaadidel edukalt osalenud õpilastele pakkumise, millega anname vestluse eest 10 punkti kolledžisse sisseastumisel 2022.-2025. aastal. Samasuguse pakkumise said ka kolledži väljakuulutatud loodus- ja täppisteaduste uurimistööde konkursi parimad," ütles Virumaa kolledži turundus- ja kommunikatsioonijuht Annely Oone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles