Kaevurite päeva rahvapidu toimub uue nimega "Viru fest"

Põhjarannik
Copy
Kohtla-Järvelt pärit üks Eesti hinnatumaid poplauljatare Tanja esines kaevurite päeval 2018. aastal ja neli aastat hiljem, mil see rahvapidu on saanud nimeks "Viru fest", tuleb ta taas lavale.
Kohtla-Järvelt pärit üks Eesti hinnatumaid poplauljatare Tanja esines kaevurite päeval 2018. aastal ja neli aastat hiljem, mil see rahvapidu on saanud nimeks "Viru fest", tuleb ta taas lavale. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Koroonapiirangute tõttu kahel eelmisel aastal ära jäänud kaevurite päeva rahvapidu toimub sel pühapäeval, 28. augustil taas, kuid uue nimega "Viru fest". Peopaik on sama − kaevandusmuuseumi territoorium Kohtla-Nõmmel.

Ida-Virumaa suurettevõtete Eesti Energia ja Viru Keemia Grupi korraldatavale rahvapeole on oodatud nii praegused ja endised kaevurid kui ka kõik huvilised. Rahvapidu, mis on viimastel aastakümnetel toonud kokku tuhandeid inimesi, on kõige osavõturohkemaks rahvapeoks Ida-Virumaal.

Kell 14 algava peo kontserdilaval astuvad üles Eesti popmuusika koorekihti kuuluvad Tanja, Tanel Padar, Daniel Levi ja viimase superstaarisaate võitnud Narvast pärit Alika Milova.

Lapsed saavad kaasa elada Kolme Põrsakese teadusteatri vaatemängudele, aga ka mullisõule ja Fiksikute etendusele. Traditsiooniliselt toimuvad ka sportlikud mõõduvõtmised ja kaevandusettevõtted tunnustavad oma paremaid töötajaid. Ohutusalaseid nõuandeid jagavad päästeameti ja kiirabi töötajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles