Kohtla-Järve kooride festival toob lavale sada lauljat

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Kohtla-Järve akadeemiline naiskoor Lada tähistas mullu oma 70 aasta juubelit ja jätkab linnarahva rõõmustamist oma lauludega.
Kohtla-Järve akadeemiline naiskoor Lada tähistas mullu oma 70 aasta juubelit ja jätkab linnarahva rõõmustamist oma lauludega. Foto: Igor Parv

Laupäeval, 25. novembril kell 14 toimub Kohtla-Järve kultuurikeskuses rahva- ja akadeemiliste kooride festival "Sõprade ringis".

Ida-Viru vene kultuuriühingute korraldatav traditsiooniline festival toimub peaaegu igal aastal piirkonna eri linnades. Seekord toob koorid ja vokaalansamblid kokku Kohtla-Järve vene kultuuriühing. Selle eestvedaja Roza Ivanova sõnul võimaldab Kohtla-Järve kultuurikeskuse, linnavalitsuse ning volikogu kultuuri- ja hariduskomisjoni toetus korraldada pidu suures mahus − lavale astub sada lauljat.

"Kokku ootame peole kuut koori ja viit kooriansamblit. Kõige kaugem külaline on Viljandi naiskoor Eha − nad on meie ammused sõbrad ning kaunistavad meeleldi paljusid meie üritusi," rääkis Ivanova.

Kontsert algab akadeemiliste kooride ühislauluga ja lõpeb rahvakollektiivide ühislaulmisega ning kestab umbes kaks tundi. Sissepääs on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles