Nooruses Kohtla-Järvel karastunud Aivar Tuulberg: ehitamine on nii minu töö kui hobi (5)

Erik Gamzejev
Copy
Aivar Tuulberg usub, et Narvas rajatavatele uutele korteritele leidub ostjaid vaatamata sellele, et nende hind tuleb seitse korda kallim, kui on praegune Narva keskmine korterite hind.
Aivar Tuulberg usub, et Narvas rajatavatele uutele korteritele leidub ostjaid vaatamata sellele, et nende hind tuleb seitse korda kallim, kui on praegune Narva keskmine korterite hind. Foto: Ilja Smirnov

Nooruses Kohtla-Järvel karastunud Aivar Tuulberg on koos partneri Raivo Rannaga ehitanud üles Eesti ühe suurema ehitusettevõtte, kelle rajatud hooneid on eriti palju Tartus, aga ka mujal Eestis ja sealhulgas Ida-Virumaal. Ta tunnistab, et 38 aasta jooksul pole tema huvi ehituses tegutseda sugugi tuhmunud. Sel nädalal Narva esimese uue kortermaja ehitusega algust teinud Tuulberg ütles, et on õnnelik inimene, kel käivad töö ja hobi koos.

Mis sai otsustavaks, et pärast pikka kaalumist ja hoovõtmist riskisite nüüd alustada uue 45 korteriga maja ehitamist Narvas, kus seda pole tehtud üle kolmekümne aasta?

Saime ehitusloa veel enne sõda [enne Venemaa ulatuslikku kallaletungi Ukrainale 2022. aasta veebruaris], kuid siis olime sunnitud ehitusmaterjalide hinnatõusu tõttu selle projekti pausile panema. Aga meile helistavad pidevalt inimesed ja väljendavad suhteliselt tõsist huvi nende korterite ostmise vastu.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles