Kuidas nelja miljoni suurune miinus plussiks keerata? Tehasejuht Margus Lepasaar teab: avatud juhtimise ja töökate Narva inimestega

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Uuendatud 19. veebruar 2024, 16:03
Copy
"Aastaks 2025 tahame meditsiiniasutustega välja töötada luuplaatide sarja," avab Margus Lepasaar osaühingu Micro-Fix tulevikuplaane.
"Aastaks 2025 tahame meditsiiniasutustega välja töötada luuplaatide sarja," avab Margus Lepasaar osaühingu Micro-Fix tulevikuplaane. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Narva kunagisele skalpellitehasele uue elu sisse puhunud Margus Lepasaar jäi Ida-Virumaa investeerimiskonverentsil kõrva väitega, et siinne tööjõud kaalub üles kriisidest tekkinud raskused. "Olen töötanud väga suurtes rahvusvahelistes ettevõtetes üle maailma, aga sellist pühendumist, lojaalsust ja kohusetunnet pole ma kusagil mujal kohanud," kinnitas titaani väärindava osaühingu tegevjuht Margus Lepasaar.

Micro-Fix on pika ajalooga ettevõte, kus teie olete vägesid juhtinud kolm ja pool aastat. Kuidas te siia sattusite?

Micro-Fix on Eesti esimene päris meditsiinivaldkonna ettevõte, mis on tegutsenud edukamalt ja vähem edukamalt. Minu tänased partnerid investeerisid ettevõttesse 2017. aastal, kui [firma asutaja] Miroslaw Pienkowski võttis Rootsi kontaktide kaudu ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles