Jõhvis barbershop'i avanud jordaanlane võidab klientide südameid

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
BARBER TÖÖHOOS: Klient Erik pani Bashari teenusele hindeks viie. "Juuksuritoolis istumine on lapsest saati olnud paras katsumus, aga seekord läks kõik väga kiiresti ja kergelt. Kui juukselõikus saab üldse elamust pakkuda, siis seekordset võib nii nimetada. Esiteks oli see minu esimene meesjuuksuri kogemus. Lisaks tavapärasele juukselõikusmasinale ja kääridele läksid käiku habemenuga, karvaeemaldusniit, tule- ja aurumasin. See oli nagu stepptants ning rütmi, kiiruse ja tempo vaheldumist oli põnev jälgida. Kui Eestis keelati 1990. aastatel HIVi leviku tõttu juuksurisalongides habemenoa kasutamine, mõtlesin, et ma ei saa kunagi elus kogeda seda, kuidas käib habemenoaga habemeajamine, nagu me oleme filmides näinud. Nüüd sain."
BARBER TÖÖHOOS: Klient Erik pani Bashari teenusele hindeks viie. "Juuksuritoolis istumine on lapsest saati olnud paras katsumus, aga seekord läks kõik väga kiiresti ja kergelt. Kui juukselõikus saab üldse elamust pakkuda, siis seekordset võib nii nimetada. Esiteks oli see minu esimene meesjuuksuri kogemus. Lisaks tavapärasele juukselõikusmasinale ja kääridele läksid käiku habemenuga, karvaeemaldusniit, tule- ja aurumasin. See oli nagu stepptants ning rütmi, kiiruse ja tempo vaheldumist oli põnev jälgida. Kui Eestis keelati 1990. aastatel HIVi leviku tõttu juuksurisalongides habemenoa kasutamine, mõtlesin, et ma ei saa kunagi elus kogeda seda, kuidas käib habemenoaga habemeajamine, nagu me oleme filmides näinud. Nüüd sain." Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Bashar Sweidan on meeldivalt üllatunud, et mehed on Jõhvi esimese neile mõeldud salongi, Habib Barbershopi esimese kuuga üles leidnud. See paneb juba pidama laienemise plaane.

Info, et Tsentraali kaubanduskeskuses tegutseb türklasest meestejuuksur, levis veebruaris kulutulena. Tegelikult on Bashar jordaanlane, kes on aastaid Türgis elanud ja sealt Eestisse kolis. Kolimise põhjuseks oli Toilast pärit abikaasa Lisanne-Liis, kes käib barbershop'is abiks.

Seni, kuni Bashar kliendile pühendub, saab Lisanne-Liisiga juttu puhuda. Noor naine pakub imepisikeses tassis aromaatset Türgi kohvi − kuum jook on teenuse hinna sees. "Alati küsime kliendilt, kas ta soovib teed või kohvi. Pakume nii tavalist espressomasina kohvi kui ka autentset Türgi kohvi, mis on meie eripära."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles