Jõhvi muusikaväljakul lõbustavad lapsi hiigelrobot Megatron ja võlur Rocki

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Jõhvi tuleb oma fännidega suhtlema üks "Transformerite" sarja peategelasi Megatron isiklikult.
Jõhvi tuleb oma fännidega suhtlema üks "Transformerite" sarja peategelasi Megatron isiklikult. Foto: Erakogu

Pühapäeval, 24. märtsil kella 12-15 toimub Jõhvi muusikaväljakul taas hea tuju päev. Üritus on kõigile tasuta ning pakub mitmekesist meelelahutust kogu perele.

Esimene hea tuju päev peeti koroonakriisi ajal, mil siseruumides ei tohtinud koguneda ja vallajuhid ning Jõhvi kultuuri- ja huvikeskuse töötajad leiutasid uue tänavaürituste formaadi. See meeldis linlastele nii väga, et otsustati see üritus traditsiooniliseks muuta.

"Nihutasime hea tuju päeva tänavu veebruarist märtsi, sest vabaõhuürituste edu sõltub suuresti ilmast ning kevadel on rohkem lootust, et päev tuleb soe ja päikeseline. Ent isegi kui see on jahe, annavad kuumad joogid ja soe toit sooja," sõnas üks uue traditsiooni algatajaist Anna Maskajeva.

Pühapäeval muusikaväljakule tulijaid ootavad ees mitmesugused meelelahutused ning külalised pealinnast: "Transformerite" sarjast tuntud robot Megatron ja võlur Rocki. Kõik soovijad võivad kell 13 kohale saabuva Megatroniga suhelda, tantsida ja lõbutseda ning väikese fotoseansi korraldada. Tund aega hiljem saab originaalžanri kunstniku Igor Stefanovski ehk võlur Rocki esituses nautida imelist õhufantaasiat.

Kuulus kloun ja võlur Rocki oskab üllatada nii lapsi kui ka täiskasvanuid.
Kuulus kloun ja võlur Rocki oskab üllatada nii lapsi kui ka täiskasvanuid. Foto: Erakogu

Ürituse kavas on ka laulud, tantsud, mängud, katapult jm atraktsioonid. Lapsi rõõmustavad Päite loomapargid asukad, otse väljakul peetakse maha hoki- ja jalgpallilahingud.

"Ootame Jõhvi elanikke ja linnakülalisi muusikaväljakule üritusest osa saama ning anname endast parima, et põnevat tegevust ja häid emotsioone jaguks kõigile," sõnas Anna Maskajeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles