Georgi lint läks Vene kodanikule kalliks maksma

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

14. märtsil avastasid piirivalvurid maanteepiiripunktis Eestist väljumisel Venemaa kodanikku kontrollides tema seljakoti küljest Georgi lindi. Inimesele selgitati, et Eesti Vabariigis on selline sümboolika keelatud. Venemaa kodanikule määrati rahatrahv 400 eurot ning tal lubati pärast lindi loovutamist jätkata teekonda Venemaale.

Politsei avastas Kohtla-Järve ettevõttest illegaalse töötaja

Politsei trahvis ettevõtet, kus kontrolli käigus avastati üks töötaja, kes viibis ja töötas Eestis ebaseaduslikult.

13. märtsil kontrollisid Ida prefektuuri piiri- ja migratsiooniametnikud üht Kohtla-Järve ettevõtet, et teha kindlaks, kas seal ametis olevad inimesed viibivad ja töötavad Eestis seaduslikult.

Kontrolli käigus tuvastati üks inimene, kes oli viibinud Eestis 10 päeva ebaseaduslikult ja töötas ettevõttes illegaalselt. Välismaalasele määrati 100eurone ja ettevõttele 200eurone rahatrahv.

Narvas ja Sillamäel rünnati inimesi

14. märtsil sai politsei teate Sillamäe linnas elavalt naiselt, kes andis teada, et tema 22aastane abikaasa oli teda löönud. Politseinikud pidasid mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Samal päeval teatati politseile, et Narva linnas Tallinna maanteel peksis seni teadmata inimene 39aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Samuti 14. märtsil sai politsei teate Narva linnas Energia tänaval elavalt naiselt, kes andis teada, et tema joobes 37aastane poeg oli teda rünnanud. Politseinikud pidasid poja kuriteos kahtlustatavana kinni.

Murdvargad viisid autost tööriistu

14. märtsil teatati politseile vargusest Narva linnas Energia põigus, kus parklas seisnud sõiduautol BMW oli lõhutud lukk ja varastatud tööriistu. Kahju on 380 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles