Ahtme klubi direktor Natalja Šabartšina seab endale pidevalt uusi sihte

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Natalja Šabartšina pingutab selle nimel, et muuta Ahtme klubi atraktiivseks kooskäimiskohaks ja tuua klubisse rohkem noori.
Natalja Šabartšina pingutab selle nimel, et muuta Ahtme klubi atraktiivseks kooskäimiskohaks ja tuua klubisse rohkem noori. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Eelmise aasta 1. septembrist juhib Ahtme klubi endine Jõhvi gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja ja tantsustuudio Dance Box Studio juht Natalja Šabartšina. Klubi direktori konkursil edestas ta viit kandidaati. Tutvustades oma kujutlust kultuuriasutuse tulevikust, lubas ta, et püüab klubisse tuua rohkem noori ja korraldada rohkem tänapäevaseid üritusi. Kuidas see on tal õnnestunud ning millised on järgmise hooaja plaanid?

Töötasid seitse aastat koolis, kus õpilased sind armastasid ja olid ilmselt ka head tulevikuväljavaated. Mis sundis sind ametit vahetama?

Ma ei plaaninud midagi ja valmistusin uueks õppeaastaks, kuid ilmselt otsisin sisimas siiski vaheldust ja tahtsin midagi uut proovida. Nägin kuulutust, et Ahtme klubi otsib direktorit. Esitasin viimasel hetkel dokumendid ja mind kutsutigi vestlusele, aga see, et mind välja valiti, oli mulle ootamatu. Paljud tuttavad püüdsid mind ümber veenda, kinnitades, et klubis on töökoormus veelgi suurem kui koolis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles