Alutagusel varastati metsa

Põhjarannik
Uuendatud 6. juuni 2024, 11:35
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Politseile laekus teade, et Alutaguse vallas asuvalt kinnistult on maha võetud ning varastatud 22 halli lepa puud. Kahju on ligikaudu 600 eurot.

Narvas läksid õde ja vend kaklema

3. juunil puhkes Narvas A. Puškini tänava korteris 47aastase õe ja 53aastase venna vahel kähmlus. Kumbki sugulastest meedikute abi ei soovinud. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Jõhvis ründas mees tuttavat naist

3. juuni hommikul lõi 63aastane mees Jõhvis Kuldreneti tänaval tuttavat 66aastast naist. Tüli tagamaid ja täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Naiste tüli muutus vägivaldseks

3. juunil sai politsei väljakutse Narvas V. Gerassimovi tänava korterisse, kus oli tuttavate naiste vahel puhkenud tüli, mille käigus 56aastane naine lõi 37- ja 29aastast naist ning tiris neid juustest. Politsei selgitab asjaolusid.

Serblaselt ja lätlaselt leiti piiril nõukogude sümboleid

3. juunil kontrolliti Narva piiripunktis ühe Serbia ja ühe Läti kodaniku pagasit ning avastati esemeid, millel peal oli nõukogude sümboolika. Inimeste tähelepanu juhiti asjaolule, et Eestis on selline sümboolika keelatud. Inimesed loovutasid esemed ning jätkasid oma teekonda Eestisse.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles