Poetess Anneli Lamp: lugejad pole nõus Ingrid Spitzi kõrvalelükkamisega

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poetess Anneli Lamp soovib Jõhvi vallavanemalt Martin Repinskilt teada saada, milliseid muudatusi ta direktori vallandamisega Jõhvi raamatukogu töös soovib saavutada.
Poetess Anneli Lamp soovib Jõhvi vallavanemalt Martin Repinskilt teada saada, milliseid muudatusi ta direktori vallandamisega Jõhvi raamatukogu töös soovib saavutada. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Virumaa tuntud poetess ja Jõhvi raamatukogu nõukogu liige Anneli Lamp soovib vallavanem Martin Repinskilt teada, milliseid muudatusi soovib ta saavutada raamatukogu direktori Ingrid Spitzi vallandamisega. 

Lamp kirjutas reede hommikul sotsiaalmeedias, et talle kui lugejale ja kirjutajale ning Jõhvi raamatukogu nõukogu liikmele jääb täiesti arusaamatuks, milliseid arenguid ja muutusi Repinski raamatukogu töös ootab. "Me ei ole seni ühelgi raamatukogu üritusel ega raamatulaenutusleti juures kohtunud, et selle üle arutleda," tõdes ta.

Lamp meenutab Repinski poolt öeldut, et tal pole raamatukogu juhatajale etteheiteid. "Seda enam ei mõista, millises suunas peaks Teie arvates üks kultuuri ja vaimsust kandev asutus liikuma? Võtan vastutuse nõukogu liikmena esindada lugejaid ja teatada, et ei ole nõus Ingrid Spitzi kõrvale lükkamisega, sest meie arvates liigutakse arengutes õiges suunas. Me ei vaja pealesunnitud suunamuutust," kirjutas Lamp.

Vallavanem Martin Repinski polnud reede hilisõhtuks Anneli Lambi küsimustele vastanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles