Peipsi toidu tänav pani maitsemeeled rõõmust rõkkama

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Triinu Akkermann tõstab järjekordset portsu suppi, kus said ära kasutatud nii eelmisel aastal korjatud ja kuivatatud metsaseened kui ka värsked puravikud.
Triinu Akkermann tõstab järjekordset portsu suppi, kus said ära kasutatud nii eelmisel aastal korjatud ja kuivatatud metsaseened kui ka värsked puravikud. Foto: Erik Kalda / Põhjarannik

Peipsi toidu tänav palistas söögikohtadega ka Eesti suurima järve põhjaranniku, kus muidu on nendega kitsas käes. Vasknarvas, Katasel ja Kurul muul ajal väljas süüa ei saagi. Kusjuures läinud nädalavahetusel ei saanud lihtsalt süüa, vaid pakuti ainult parimat Peipsi kraami ja seda aasta kõige külluslikumal ajal.

Toidutänav algas Vasknarvas, kus ordulinnuse varemed ja Narva jõgi pakkusid kaheks päevaks sisseseatud restoranile imelist interjööri. Vasknarvas kokkas Maitseelamuse Koda ehk festivali korraldajad Triinu Akkermann ja Tauno Laasik, saades sel moel võimaluse külastajatega silmast silma suhelda.

Kindla peale minek

Tagasi üles