Programmi Eesti Maitsed juht Aivar Hanson: "Ainult heast toidust ei piisa juba ammu"

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
"Kõik Ida-Virumaa restoranid, mis on White Guide'is, pakuvad omamoodi elamust ja selle tõttu me neid soovitamegi," ütles White Guide'i Baltimaade sisujuht Aivar Hanson.
"Kõik Ida-Virumaa restoranid, mis on White Guide'is, pakuvad omamoodi elamust ja selle tõttu me neid soovitamegi," ütles White Guide'i Baltimaade sisujuht Aivar Hanson. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Programmi Eesti Maitsed juht ja restoranigiidi White Guide Baltimaade sisujuht Aivar Hanson tõi laupäeval välismaised toiduajakirjanikud Ida-Virumaale, et pakkuda neile erilisi elamusi. Eile õhtul avalikustatud White Guide'is 2020 leiab Eesti paremiku seast mitu siinset söögikohta.

White Guide juhatab Eesti parematesse söögikohtadesse, mida soovitavad Eesti ja välismaised eksperdid, aga teie koos välisajakirjanikega ei tulnud seekord restorane hindama. Mida te Ida-Virumaal teete?

White Guide'i väljakuulutamise ajal on igal aastal konverents, kuhu me kogume oma ala parimad tegijad oma kogemust jagama ja välisajakirjanikud, kellele me tahame näidata, kui hea toidumaa Eesti on. Ajakirjanikud on kaks päeva laiali üle Eesti, lisaks Ida-Virumaale on veel Tartu ja Pärnu piirkond. Minuga on kaasas Rootsi, Prantsusmaa, Jaapani ja Inglismaa ajakirjanikud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles