![Mihkel Luus lisab segule külmutatud verehelbed, mis teevad vorstist verivorsti.](http://f11.pmo.ee/L_ZizrwFKv_JSJJ6zR-LE-MJ7A0=/1442x0/filters:focal(14x0:2643x1599):format(webp)/nginx/o/2019/12/20/12824033t1h603d.jpg)
Ida-Virumaa kutsehariduskeskuse õpperestoranis valmivad Mihkel Luusi taktikepi all veidra sisuga verivorstid. Mis veel hullem: vorstiteo ajal ei kõla pühalikud jõululaulud, vaid raju metal-bänd. Pühaduse rüvetamine? Uurime järele.
Ida-Virumaa kutsehariduskeskuse õpperestoranis valmivad Mihkel Luusi taktikepi all veidra sisuga verivorstid. Mis veel hullem: vorstiteo ajal ei kõla pühalikud jõululaulud, vaid raju metal-bänd. Pühaduse rüvetamine? Uurime järele.
Kui me ühel jõulukuu õhtul kohale jõuame, on kõige aeganõudvam osa tehtud ja kruubid kolme tunniga pehmeks keedetud. Ida-Virumaa kutsehariduskeskuse Jõhvi õppekoha toitlustusjuht Mihkel Luus on jõudnud kokku miksida neli eri maitsega segu.