Kiiksuga verivorstid peidavad endas värvilisi kummikarusid

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Mihkel Luus lisab segule külmutatud verehelbed, mis teevad vorstist verivorsti.
Mihkel Luus lisab segule külmutatud verehelbed, mis teevad vorstist verivorsti. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Ida-Virumaa kutsehariduskeskuse õpperestoranis valmivad Mihkel Luusi taktikepi all veidra sisuga verivorstid. Mis veel hullem: vorstiteo ajal ei kõla pühalikud jõululaulud, vaid raju metal-bänd. Pühaduse rüvetamine? Uurime järele.

Kui me ühel jõulukuu õhtul kohale jõuame, on kõige aeganõudvam osa tehtud ja kruubid kolme tunniga pehmeks keedetud. Ida-Virumaa kutsehariduskeskuse Jõhvi õppekoha toitlustusjuht Mihkel Luus on jõudnud kokku miksida neli eri maitsega segu. 

Täielikud hitid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles