Vastlaliug kestab sekundeid, vastlatoidud valmivad tunde
Pildigalerii

Kuremäe Apteegi kohviku kokk Veera Vainokivi seab hernesupi pildistamiseks valmis.

FOTO: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kuremäe Apteegi kohvikus kulub kolmapäeval viis tundi, et vastlatoidud valmis saada, need Viru Toidu retseptiraamatusse üles pildistada ja pintslisse pista. Vastlatoitude õpitoa menüüs on vana kooli road, mõni neist küll moodsamas võtmes.

Tellijale Tellijale

Vastlatoitude töötoaks trehvab ilm, mil värske lumi on äsja maha sadanud ja ilmaprognoos lubab teisipäevase vastlapäeva nädala teises pooles "järele teha". Miks mitte premeerida end kelguliu järel vastlatoitudega ja miks mitte valmistada neid Kuremäe Apteegi kohviku moodi?

Koroonaviiruse leviku ülevaade Eestis ja maailmas.
Vaata statistikat
Tagasi üles