NÄDALA KUJU − Pargi keskus

Põhjarannik
Copy
Foto: Matti Kämärä

Mullu novembris uksed avanud Pargi keskust püüdis Keskerakond juba enne selle ehitamist oma poliitilist vankrit tirima panna. Vahetult enne kohalikke valimisi 2017. aastal korraldas Keskerakond mäletatavasti keskuse nurgakivi suurejoonelise asetamise pidustused, kuigi tegelikult tuli nurgakivi oma kohale panekut oodata veel üle aasta. 

Viimastel nädalatel on arendajate ja vallavõimu suhted selle keskuse pärast aina rohkem krussi keeranud. Üksteisele läkitatakse tigedaid kirju, kus osapooled väidavad, et teine teeb neile liiga. 

Paraku ei ole toimuvas väga palju üllatavat. Kui midagi on kord juba kohalikku poliitikasse tõmmatud, siis seda on sealt välja tirida keeruline. Nii kaua, kui ollakse poliitikas ühes paadis, on kõik justkui hästi, kui aga kohaliku võimu jagamisel lähevad suusad risti, siis kipuvad selle "maavärina" tõuked ulatuma ka muudesse valdkondadesse. 

Jõhvi on tänu Pargi keskusele lisaks eelmise aasta lõpus avatud poodidele saamas lähiajal ka kino. Jäähall, ujula, laste mängumaa ja muu sinna kavandatu valmivad ehk seda kiiremini, mida paremini õnnestub sealt poliitilist kemplemist eemal hoida.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles