Koroonasse nakatunud Narva muusik Kirill Smirnov tunneb end kui pidalitõbine

Ilja Smirnov
Copy
Koroonasse nakatunud Kirill Smirnovi tähelepanekut mööda on nende koer tekkinud olukorras ainus võitja ja asjaoludega vägagi rahul: "Kõik on päevade viisi temaga kodus."
Koroonasse nakatunud Kirill Smirnovi tähelepanekut mööda on nende koer tekkinud olukorras ainus võitja ja asjaoludega vägagi rahul: "Kõik on päevade viisi temaga kodus." Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Uudis Narva muusiku Kirill Smirnovi koroonasse nakatumise kohta huvitas ja pani muretsema paljusid. Mees ise kirjutas sellest sotsiaalmeedias nõnda: "Alustame plussidest: olen kaalust alla võtnud. Diivanil lesides kaotasin nädalaga umbes 5 kilo. Sellega plussid ka piirduvad..." Rahutuks muutusid tuttavad, sugulastest rääkimata. Kirill, kes on ühtlasi artikli autori lihane vend, oli nõus sel delikaatsel teemal vestlema ning oma tundmusi COVID-19 suhtes ka lugejatega jagama. 

Alustuseks tuleb märkida, et 36aastase Kirill Smirnovi juhtum pole koroonasse haigestumuse ja suremuse üldisel taustal kaugeltki mitte kõige raskem. Noore mehe ja tema abikaasa kasuks räägib lisaks vanusele ka üleüldine tervislik eluviis. Ent läheduses elava konkreetse inimese isiklik kogemus on kasulik selleks, et ka teised realistlikult ette kujutaksid, millega on inimkond pidanud alates tänavuse liigaasta algusest tegemist tegema.

Kirill on viibinud ranges karantiinis alates 27. oktoobrist, mil ta sai positiivse testitulemuse. Tema abikaasale Tatjanale testi ei määratud, ent tal kästi jääda kodusesse eneseisolatsiooni, arvestades, et haigustunnuseid tal ei olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles