Kiviõli õpetaja uurib esimese eestlasena kosmoselaeva siseelu

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
2014. aastal sai Andres Käosaar sotsiaalmeedias tuntuks Tartu kassapidajana: rastapatsidega, habemega, karvane ja rõõmus sell kogus hulga jälgijaid. Nüüd on ta pühendunud psühholoogiale ja poekliente ei teeninda, ent paistab välja üsna samasugune. "Jah, välimuses ei ole palju muutunud ning optimism ja positiivsus on ka säilinud," nõustus noormees.
2014. aastal sai Andres Käosaar sotsiaalmeedias tuntuks Tartu kassapidajana: rastapatsidega, habemega, karvane ja rõõmus sell kogus hulga jälgijaid. Nüüd on ta pühendunud psühholoogiale ja poekliente ei teeninda, ent paistab välja üsna samasugune. "Jah, välimuses ei ole palju muutunud ning optimism ja positiivsus on ka säilinud," nõustus noormees. Foto: Erakogu

Andres Käosaar on andnud ühe näpu Kiviõli 1. keskkoolile. Ülejäänud käe haaravad psühholoogi amet ja magistritöö, milles ta otsib võimalusi kosmosemeeskonna stressi ärahoidmiseks. 

2017. aastal lisandus Kiviõli 1. keskkooli õpetajate perre Andres Käosaar, kes asus õpetama loodusõpetust, bioloogiat ja geograafiat. Vend Jüri oli seal juba programmi "Noored kooli" kaudu ees. Ema Irene, kes alustas omal ajal samuti õpetajana, valiti samal aastal integratsiooni sihtasutuse juhiks ja ta kolis koos asutusega Narva.

Läbi ja lõhki inimeste inimene 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles