Sillamäelt pärit meeste loodud äpp aitab leida väiksemaid tööotsi

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Üks Skilluse rakenduse loojatest Pavel Ivanov usub oma algatuse edusse, sest on veendunud: sellist vahendusteenust vajavad tõepoolest paljud.
Üks Skilluse rakenduse loojatest Pavel Ivanov usub oma algatuse edusse, sest on veendunud: sellist vahendusteenust vajavad tõepoolest paljud. Foto: Erakogu

Sillamäelt pärit, kuid nüüdseks juba pikka aega pealinnas elavad Pavel Ivanov ja Mihhail Pitjem lõid Ukraina programmeerijate abiga mobiilirakenduse Skillus, mis viib kokku lisatööd otsivad spetsialistid ja nende teenuste kasutajad. Nad on veendunud: Ida-Virumaal on selle rakenduse arendamiseks suur potentsiaal.

Mihhail Pitjem on ettevõtja, kes tegutseb mitmes ärivaldkonnas. Umbes kaks aastat tagasi hakkas ta remonti tegema ning sattus silmitsi tõsiasjaga, et heade spetsialistide leidmine on tavainimesele väga keeruline ülesanne. Ta arutas seda oma sõbra Paveliga ning nad jõudsid järeldusele, et oleks hea, kui oleks selline teenus, mis võimaldaks ühtedel inimestel leida lisatööd, teistel aga kedagi, kes oleks valmis tasu eest mõnd vajalikku teenust osutama.

"Mihhail käis välja idee, mina ütlesin "Lahe!"," meenutab Pavel. "Püüdsime uurida, kuivõrd vajalik säärane teenus oleks, ning selgus, et väga paljud inimesed vajavad sellist võimalust. Nõnda siis käärisimegi käised üles."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles