Kojameeste töö tänavusel talvel eriti tänuväärne

Copy
"Ma olen vana kooli inimene. Ma ei taha vanaks jääda, niisama kodus istuda ja aknast välja vahtida − nii võib ju roostegi minna!" põhjendab Riina Grigorjeva naljatamisi oma soovi majahoidjana töötada.
"Ma olen vana kooli inimene. Ma ei taha vanaks jääda, niisama kodus istuda ja aknast välja vahtida − nii võib ju roostegi minna!" põhjendab Riina Grigorjeva naljatamisi oma soovi majahoidjana töötada. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Tänavusel lumerohkel talvel kõrguvad majade trepikodade kõrval lumemäed ja hoovi sissesõitu takistavad kõrged lumevallid. Kohtla-Järve korteriühistute juhtide sõnul hoovide puhastamisega siiski probleeme pole, kojamehed teevad oma tööd korralikult ning majaelanikud on nendega rahul.

KÜ Sinivoore 13 juhatuse liige Jelena Mutonen märgib, et sageli kiruvad inimesed linnamajandusteenistusi, sest nende meelest ei tule nood oma kohustustega piisavalt hästi toime. "Küll ei korista nad korralikult, ei puhasta, ei pühi ega pese... Kuid me näeme ja hindame siiski meie hoovide puhtuse eest hoolt kandvate kojameeste jõupingutusi ning oleme neile väga tänulikud," lisab ta. "Meie majas on majahoidja Ljubov Potejenko. Ta on selles töös alles algaja ning tänavune suur lumehulk on talle omamoodi väljakutse, ent ta tuleb sellega suurepäraselt toime."

Me näeme ja hindame meie hoovide puhtuse eest hoolt kandvate kojameeste jõupingutusi ning oleme neile väga tänulikud.

Jelena Mutonen

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles