Marek Kullamägi: Ida-Viru omavalitsusi peavad juhtima kohalikud inimesed, mitte parteisõduritest leegionärid

Erik Gamzejev
Copy
Alles 2017. aastal Keskerakonda astunud Marek Kullamägi on mõne aastaga saanud üheks selle erakonna juhtfiguuriks Ida-Virumaal.
Alles 2017. aastal Keskerakonda astunud Marek Kullamägi on mõne aastaga saanud üheks selle erakonna juhtfiguuriks Ida-Virumaal. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Ida-Viru omavalitsusi peavad juhtima kohalikud, aga mitte parteide poolt siia komandeeritud tegelased, on Keskerakonna Ida-Viru piirkonna juhi Marek Kullamägi põhimõtteline hoiak. Leivaraha Peipsi ääres kämpingu pidamisega teeniv ettevõtja on otsekohese sõnapruugiga ajanud turri ka erakonna peakontori.

Kui palju on Peipsi põhjaranniku külade elu mõjutanud koroona? 

Ei ole seni eriti mõjutanud. Peipsi ääres käib aktiivne elu kolmel suvekuul, miinus vihmased päevad. Peipsi ääres elamise kunst seisneb selles, et kolme kuuga tuleb teenida terve aasta elamise raha. Ma ei nimetaks seda isegi äriks, see on pigem elustiil, sageli kogu pere oma. Tuleb arvestada, et suvel on käed-jalad kogu aeg tööd täis. Peale vallaametnike ja nende, kes püsivalt linnas tööl käivad, ei saa Peipsi-äärsed elanikud aasta ringi tööd teha. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles