Kristo Kõrgnurm nügib inimesi koduseinte vahelt välja

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Kristo Kõrgnurm toetub Jõhvi kultuuri- ja huvikeskuse kunstilise juhina oma Taanis saadud haridusele ja üle Eesti korraldatud ürituste kogemusele. Näiteks on ta olnud Tallinna vanalinna päevade ja Peipsi järvefestivali korraldusmeeskonnas.
Kristo Kõrgnurm toetub Jõhvi kultuuri- ja huvikeskuse kunstilise juhina oma Taanis saadud haridusele ja üle Eesti korraldatud ürituste kogemusele. Näiteks on ta olnud Tallinna vanalinna päevade ja Peipsi järvefestivali korraldusmeeskonnas. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Taanis vaba aja korraldust õppinud Kristo Kõrgnurm sisustab nüüd eripalgeliste üritustega jõhvilaste vaba aega. Septembris kutsub ta Tammiku hiide maagilisele Siiri Sisaski kontserdile ja tulesõule.

Kristo on Jõhvi kultuuri- ja huvikeskuse kunstilise juhina töötanud üle aasta. Elab ta aga Iisakus, kust kunagi laia maailma läks.

"Pärast põhikooli lõppu tõmbas suur linn. Õppisin hästi ja vanemad andsid vaba valiku: mine, kuhu tahad," räägib Kristo, kes otsustas 2006. aastal Tartu Kivilinna gümnaasiumi kasuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles