Kirde-Eesti esimese veekeskuse ehitus on lõpule jõudmas

Ilja Smirnov
Copy
Uue veekeskuse peamised atraktsioonid on liumäed, lastenurgake, veejuga ja kohvik-restoran. Vesi pandi keskuses esimest korda sisse maikuus, kui "hulljulge Rootsi viiking" − sellise hüüdnime sai atraktsioonide ohutust kontrollimas käinud elukutseline testija − kaheksa soojakraadiga poolpaljalt ligi kolm tundi liumägesid katsetas.
Uue veekeskuse peamised atraktsioonid on liumäed, lastenurgake, veejuga ja kohvik-restoran. Vesi pandi keskuses esimest korda sisse maikuus, kui "hulljulge Rootsi viiking" − sellise hüüdnime sai atraktsioonide ohutust kontrollimas käinud elukutseline testija − kaheksa soojakraadiga poolpaljalt ligi kolm tundi liumägesid katsetas. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva-Jõesuu veekeskuse ehitus on lõppjärku jõudmas: seitse liumäge, tehisjõgi ja lastele mõeldud atraktsioonid on juba ohutustesti läbinud. Kuurortlinna ärimehed loodavad, et see meelitab siia rohkem puhkajaid, keda siin ikka veel napib, juulikuu ehk välja arvatud.

Umbes paari nädala pärast annavad ehitajad ja viimistlejad Nooruse veekeskuse ning selle juurde kuuluva kohviku-restorani tellijale üle.

Rootsi spetsialistid panid kokku ja paigaldasid seitse liumäge. Rootsist käis kohal ka elukutseline testija, kes kontrollis atraktsioonide ohutust juba mais, ning ohutussertifikaat on samuti olemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles