Valentina Kurganova aitab võlgades korteriühistud taas järjele

Copy
Valentina Kurganova on enda hallatavate majade elanikega juba ammu tuttav ning mõnikord helistavad nad talle ka siis, kui nende mure maja haldamisega seotud ei olegi.
Valentina Kurganova on enda hallatavate majade elanikega juba ammu tuttav ning mõnikord helistavad nad talle ka siis, kui nende mure maja haldamisega seotud ei olegi. Foto: Erakogu

Esimese maja võttis Valentina Kurganova juhtida üle 15 aasta tagasi: sealses ühistus olid kogunenud suured võlad ning maja ähvardas vee ja kütteta jäämine. Kui selle maja probleemid lahendatud said, hakkasid tema poole abi järele pöörduma ka naabermajade elanikud. Praegu on Kurganova hallata üheksa Kohtla-Järve ühistut.

Valentina Kurganova töötas 2006. aastani põlevkivikeemiaettevõttes keemilise analüüsi laborandina, ent otsustas siis ametit vahetada. Töötukassas soovitati tal läbida eluruumide haldamise koolitus.

"See oli esimene säärane koolituskursus. Tihe õpe kestis pool aastat, iga päev, sest oli vaja väga palju uut selgeks saada," räägib Kurganova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles